Przejdź do głównej zawartości

MIĘDZYCHÓD - KAMPANIA STREETCOM

Jak wiecie należy do społeczności streetcom. Dzięki temu portalowi dostaję do przetestowania produkty.

Teraz udało mi się dostać do kampanii ketchupu międzychód.
Międzychód to lokalna, polska firma z ponad 110-letnią tradycją, Dba o to, aby produkty były nie tylko zdrowe ale i smaczne.

Ketchup Międzychód:
* robiony jest z polskich pomidorów
*ma wyjątkowe walory smakowe
*posiada przecierową konsystencję
*brak środków konserwujących i wzmacniaczy smaku.

Są dwa warianty ketchupu:
KETCHUP ŁAGODNY
unikalna receptura, gęsta konsystencja i głęboki kolor sprawiają, że ketchup jest idealny

KETCHUP PIKANTNY
bogactwo dojrzałych pomidorów i warzyw nadaje ketchupowi wyrazisty smak i charakter.

Ja lubię osobiście łagodniejsze smaki więc dla mnie łagodny zdecydowanie numer 1. Konsystencja jest rzeczywiście idealnie gęsta, a w nucie wyczuwalne są pomidory a nie chemia.

Osobom które nie lubię łagodnych smaków od razu polecam pikantny ketchup

Ja im już zaufałam i mam nadzieję, że dalej będą szli tą drogą. Kanapki są przepyszne. Pikantny jest ok, ale ja jestem miłośniczką łagodniejszych smaków. Wyczuwalne warzywa nadają charakter temu ketchupów.

Jeżeli jesteście fanami dobrej zdrowej żywności(albo po prostu lubicie ketchup) to spróbujcie międzychód.

Dla mnie idealny nie tylko do kanapek... ale o tym w kolejnym poście



Komentarze

  1. jeśli ketchup to tylko Międzychód.
    Dla mnie bezkonkurencyjny w konsystencji (i tego nie da się podważyć, kto spróbuje przyzna mi rację ;P) i w smaku.
    Dwie wersje smakowe dla dzieci idealny jest łagodny a dla siebie wybieram pikantny ze względu na to że jest bardziej wyrazisty w smaku (przydałaby się wersja która rzeczywiście byłaby pikantna), oczywiście o ile się da kupuje od razu w większym opakowaniu.

    Szacunek dla firmy za naprawdę „zdrowe” podejście do produktu. Ten ketchup jest zdrowy i co najważniejsze z pomidorów a nie z koncentratu.

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Popularne posty z tego bloga

CIASTO MAXI KING

Dziś coś maxi czyli maxi king :P
Maxi słodkie, maxi kaloryczne, maxi pyszne, maxi duże ;)


Spód
Biszkopty 200 g masło 100 g nutella 3 łyżki środek
masa kajmakowa 1 puszka���������������������������������������������������������������������������������������������������������…

RAFAELLO

Dziś Wam proponuje znane wszystkim, bardzo kokosowe i bardzo smaczne kulki Rafaello :)

woda 125 ml masło 200 g cukier 200 g mleko w proszku 250 g wiórki kokoso…

FASZEROWANE CEBULE W BOCZKU Z KETCHUPEM MIĘDZYCHÓD

Dziś coś co można upiec lub ugrillować.

Polecam. Mięso w połączeniu z warzywami i ketchupem jest nieziemsko dobre. Do tego boczuś... mniam

1/2 kg mielonego mięsa
2 marchewki
2 cebule w całości
1 cebula do posiekania
szczypiorek
kilka pieczarek
sól
pieprz
1 łyżka ketchupu
1 łyżka majonezu
1 łyżeczka sosu sojowego
2 op. boczku

Mielone mięso mieszamy z pokrojonymi w kostkę pieczarkami, marchewkami, posiekaną cebulą i szczypiorkiem. Przyprawiamy, dodajemy przyprawy ketchup majonez i sos sojowy. Mieszamy.

Cebulę obieramy i oddzielamy cebulę tak aby powstały białe muszelki. Z mięsa formujemy kule i obtaczamy z dwóch stron połówkami cebulowych muszelek. Owijamy kule boczkiem.

Pieczemy w temp. ok 40-50 minut.