Przejdź do głównej zawartości

JACK DANIELS MIODOWY - STREETCOM

Wczoraj odebrałam przesyłkę od streetcom z Jack Daniels.
W paczce otrzymałam:
2 butelki Jacka Danielsa
ulotki
książeczkę ambasadora

Na początku powiem Wam co to jest Jack Daniel's

  • przedstawiciel Tennessee Whiskey
  • bliźniacza kategoria dla Bourbonu z jednym wyróżniającym elementem Jacka (Lincoln County Process - czyli proces filtrowania destylatu przez grubą warstwę węgla drzewnego z klonu cukrowego)

Jack Damiel's miodowy ma innowacyjną recepturę o zwartości 35% alkoholu. Whiskey ma dodatkowo wyczuwalną nutę miodową.

Połączenie legendarnej Jack Daniel’s Tennessee Whiskey oraz likieru miodowego. Cechuje go bogata nuta naturalnego miodu, a smak to połączenie klasycznego Jacka Daniel'sa z wyraźnym dodatkiem miodu oraz delikatnymi akcentami czekolady oraz pralin. Można wyczuć wyjątkowo gładki, charakterystyczny dla Jack Daniel’s Tennessee Whiskey finish, z dębowo-korzennym posmakiem i wyraźną miodową słodyczą.

Ja planuje pokombinować z różnego rodzaju drinkami dla znajomych i męża

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

CIASTO MAXI KING

Dziś coś maxi czyli maxi king :P
Maxi słodkie, maxi kaloryczne, maxi pyszne, maxi duże ;)


Spód
Biszkopty 200 g masło 100 g nutella 3 łyżki środek
masa kajmakowa 1 puszka���������������������������������������������������������������������������������������������������������…

RAFAELLO

Dziś Wam proponuje znane wszystkim, bardzo kokosowe i bardzo smaczne kulki Rafaello :)

woda 125 ml masło 200 g cukier 200 g mleko w proszku 250 g wiórki kokoso…

FASZEROWANE CEBULE W BOCZKU Z KETCHUPEM MIĘDZYCHÓD

Dziś coś co można upiec lub ugrillować.

Polecam. Mięso w połączeniu z warzywami i ketchupem jest nieziemsko dobre. Do tego boczuś... mniam

1/2 kg mielonego mięsa
2 marchewki
2 cebule w całości
1 cebula do posiekania
szczypiorek
kilka pieczarek
sól
pieprz
1 łyżka ketchupu
1 łyżka majonezu
1 łyżeczka sosu sojowego
2 op. boczku

Mielone mięso mieszamy z pokrojonymi w kostkę pieczarkami, marchewkami, posiekaną cebulą i szczypiorkiem. Przyprawiamy, dodajemy przyprawy ketchup majonez i sos sojowy. Mieszamy.

Cebulę obieramy i oddzielamy cebulę tak aby powstały białe muszelki. Z mięsa formujemy kule i obtaczamy z dwóch stron połówkami cebulowych muszelek. Owijamy kule boczkiem.

Pieczemy w temp. ok 40-50 minut.