Przejdź do głównej zawartości

O MNIE, WSPÓŁPRACA

Cześć wszystkim.
Jestem Aneta i jestem Warszawianką z dziada pradziada. Może zabrzmi to niewiarygodnie ale uwielbiam to miasto za charakter i klimat.

Ja w Warszawie nie widzę szarych domów, tylko stare klimatyczne kamienice.
Ja nie widzę brzydkich murów tylko miejsce, które ma swoją wojenną historię.


FRANCJA ELEGANCJA

Na co dzień pracuje w biurze podróży spełniając marzenia wyjazdowe Polaków. Odnalazłam swoje miejsce i od 10 lat robię to co lubię. Jest wspaniale.

WŁOSKI TEMPERAMENT

Po pracy lubię odreagować w kuchni. Gotuję dla męża, rodziny i przyjaciół. Często muszę pogodzić smaki moje i męża. Mój mąż po pytaniu co chcesz na deser odpowie "schabowego". Ja natomiast wolę czekoladowe smaki. W mojej kuchni inspiruję się naszymi podróżami, a wchodząc tworzę własną, smaczną bajkę pisząc rozdział po rozdziale.

SZWAJCARSKA PRECYZJA

Jak coś robię to przykładam się do tego w 100%. Zdarza się, że mąż zje już dawno obiad a mój talerz nadal jest pod obiektywem aparatu.



Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą proszę o kontakt: poprostu.anette@gmail.com

Oferuję:

PRZEPISY z użyciem konkretnych produktów

RECENZJĘ produktów spożywczych, sprzętu czy restauracji

KONKURSY przygotuję, zorganizuje konkurs


Komentarze

Popularne posty z tego bloga

CIASTO MAXI KING

Dziś coś maxi czyli maxi king :P
Maxi słodkie, maxi kaloryczne, maxi pyszne, maxi duże ;)


Spód
Biszkopty 200 g masło 100 g nutella 3 łyżki środek
masa kajmakowa 1 puszka���������������������������������������������������������������������������������������������������������…

ŁATWY KOMPOT Z GRUSZEK NA ZIMĘ

Pewnie w większości domów zaczęły się przygotowania do zimy. Smutno mi jest kiedy pomyślę, że niedługo znikną z targu letnie owoce a pojawi się jesienna dynia.
Dziś proponuje Wam bardzo łatwy sposób na kompot z gruszek.
Składniki: 4 kg gruszek
2 łyżki cukru na słoik
3 goździki na słoik
woda
Gruszki obieram, kroję w ćwiartki i wykrajam ogryzek. Do każdego słoika wkładam gruszki, wsypuje cukier i dodaje goździki. Zalewam ciepłą wodą i zakręcam słoik. Pasteryzujemy owoce przez ok 20 minut.

A Wy co przygotowujecie na zimę?

RAFAELLO

Dziś Wam proponuje znane wszystkim, bardzo kokosowe i bardzo smaczne kulki Rafaello :)

woda 125 ml masło 200 g cukier 200 g mleko w proszku 250 g wiórki kokoso…